Despre mine

Sunt antreprenor și senior HR consultant.

Sunt certificată ca:
Master Practitioner NLP – Programare Neuro Lingvistică (www.vreaunlp.ro)
GCDF – Global Career Development Facilitator și Trainer GCDF (www.europeannbcc.eu/gcdf )

Istoricul meu profesional include peste 8 ani de experiență în consultanță în domeniul resurselor umane, training, scrierea si implementarea de proiecte cu finanțare europeană și peste 15 ani de experiență în vânzări.

Clienții mei activează în diferite domenii economice: producție de componente pentru industria auto-motivă, construcții, turism, transport, prestări servicii, promovare și vânzăre on-line, IT&C, beuty. Printre clienții mei se numără companii cu peste 1000 de angajați, dar și tineri antreprenori aflați la început de drum.

Organizez atât cursuri deschise, adresate clienților dintr-o anumită zonă geografică, cu interese de formare profesională apropiate, dar și cursuri personalizate, adresate exclusiv angajaților unei anume companii.

Tematica training-urilor este adaptată la necesităţile specifice de instruire ale grupului
ţintă, iar exerciţiile şi studiile de caz sunt personalizate, în concordanţă cu specificul
activităţii firmei şi al participanţilor la training.

Pentru a le oferi clienților mei cele mai eficiente instruiri, colaborez cu traineri cu experiență bogată și rezultate recunoscute în domenii ca :managementul resurselor umane,  management financiar, managementul proiectelor, formare de formatori, cursuri acreditate ANC.