CONSILIERE

În procesul de consiliere voi adopta o abordare holistică ce va lua în considerare mai multe aspecte ale vieții tale. Mă bazez pe metodele programării neurolingvistice, date de experiența mea de Master Practitioner NLP, si pe bunele practici ale consilierii în carieră dobândite prin certificarea GCDF (Global Career Development Facilitator).

N.L.P. – Neuro Linguistic Programming este un sistem de dezvoltare personală bazat pe metode foarte practice. Cei care au pus bazele NLP, Richard Bandler – psiholog si John Grinder – lingvist, au pornit de la tehnicile cele mai eficiente ale psihologiei. La aceste tehnici s-au adăugat în timp si tehnici create special de cei doi, dar si de cei care s-au alăturat acestui domeniu.

Așadar, prin tehnicile NLP, te voi învăța să îți controlezi gândurile și emotiile și să dezvolți strategii mentale si emoționale care sa te ajute sa iti atingi obiectivele.

În urma procesului de consiliere te vei cunoaște mai bine, vei avea mai multă încredere în tine, îți vei imbunătăți relațiile, vei gestiona mai ușor situațiile dificile, vei fi stăpânul propriei tale vieți.