TRAINING

Comunicare

În trainingurile privind comunicarea vizăm îmbunătățirea comunicării organizaționale de la toate nivelurile, între angajați, între departamente, în relația cu clienții, furnizorii și publicul.

Complexitatea tematicii variază în funcie de obiectivele fiecărui training, de la cunoașterea elementelor de bază ale comunicării, până la tehnici de persuasiune și influențare.

Management și Leadership

Ne adresăm tuturor nivelurilor manageriale, de la manageri de linie, la top management, antreprenorilor cu afaceri mici și mijlocii, sau coordonatorilor de echipe în general. Tematica fiecărui curs este adaptată grupului țintă, în urma unor interviuri inițiale de identificare a nevoilor și nivelului cursanților.

Team building

Organizăm team bulding-uri diferite ca nivel de complexitate, însă toate acestea sunt programe special concepute pentru dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă şi pentru sudarea legăturilor

între membrii echipei.

Programul nostru special se numește Making of și presupune organizarea participanților ca echipă de producție a unui film: echipa de filmare, respectiv actorii.

Echipa de filmare cuprinde:

Echipa de regie, Departamentul imagine, Departamentul de artă, Departamentul sunet, Departamentul electric/lumini, Costume, Machiaj

Echipa de actori este compusă din: Actori principali, Actori secundari, Figurație.

Filmarea propriu – zisă se face conform planului de producție pus la dispoziție de noi.